Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Rólunk

NORDSEE - Ahol a hal a legjobban ízlik!

A NORDSEE napról napra szeretne vásárlói személyes vendéglátójává válni. Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy vendégeink otthon érezzék magukat. A minőségre törekvés már az áru beszerzésekor megvalósul, mert csak a legkiválóbb minőségű haláru juthat el a rengeteg NORDSEE vendéglátóegység bármelyikébe. Munkatársaink nemcsak körültekintő, professzionális kiszolgálásra törekednek, de a kellemes légkörről is gondoskodnak, hogy vendégeink minden téren elégedetten távozzanak.

 

Hagyomány 1896 óta

Több, mint 100 éves halfeldolgozói tapasztalatunk és hozzáértésünk önmagáért beszél. És a sikertörténet folytatódik...

 

1896 - A kezdetek

április 23-án kereskedők és hajótulajdonosok egy csoportja megalapítja a „Nordsee halászati és kereskedelmi céget” Adolf Vinnen kezdeményezésével. A cég flottája hét halászhajóból állt. A cél: friss halat értékesíteni Németországban, a legjobb minőségben. Még ugyanebben az évben megnyitott az első NORDSEE kereskedés Brémában.

 

1897 - Saját kikötő

A NORDSEE 16 hajóra bővült flottájával saját kikötőt nyit 1897. április 20-án Nordenham városában.

 

1928 - Az egyesülés éve

Ebben az évben több különböző Alsó-Weser-menti valamint az Elba torkolatánál fekvő cég egyesült „NORDSEE Német halkitermelő Egyesülés, Bréma-Cuxhaven” névvel. Ettől az évtől kezdve a NORDSEE már az Északi-tengeren is halászik.

 

1930 - Hazai halfeldolgozó ipar

Miután további cégek olvadtak be a NORDSEE-be, mostantól a teljes németországi halászflotta felét a NORDSEE működteti. Ily módon egy eredményes belföldi halfeldolgozó ipar alapkövei kerültek lefektetésre.

 

1932 - Büszke munkaerő

Nem csupán a frisshal-értékesítő üzletek száma bővült Németországban 128-ra Ausztriában pedig 32-re, hanem a dolgozók létszáma is folyamatosan növekedett, ekkor már elérte a 4400 főt.

 

1939 - "Deutsche See"

Megalakul a „Deutsche See” hal-nagykereskedelmi cég.

 

1955 - Az üzletlánc megszilárdulása

A NORDSEE még határozottabban folytatja kiskereskedelmi üzletláncának bővítését, valamint új színvonalmegőrző szabványokat vezet be üzleteiben. Ebben az évben már több, mint 250-re rúg az üzletek száma az akkori NSZK-ban.

 

1965 - NORDSEE Quick - Fel a csúcsra

Ebben az évben a NORDSEE egy teljesen új, a vendéglátásban egyedi koncepcióval áll elő. Az átütő siker azt eredményezi, hogy az elkövetkezendő években a NORDSEE üzletek száma ugrásszerűen megnő.

 

1974 - The 100th "Quick" Restaurant

Rekord év a NORDSEE számára: 16 új egység nyílik az akkori NSZK-ban, a 100. gyorséttermi NORDSEE Quick megnyitását pedig fesztivállal ünneplik meg Göttingenben.

 

1994 - A siker folytatódik

Hogy a cég megtartsa vezető pozícióját az ágazatban, az év végére átstrukturálják az üzletvitelt: az eddig egymástól különálló egységként kezelt éttermeket és egyéb vendéglátóegységeket közös irányítás alá vonják.

 

1996 - Boldog születésnapot

A NORDSEE fennállásának 100. születésnapját ünnepli.

1998 - Fókuszban a gasztronómia és a kiskereskedelem

Az év kezdetén eladásra kerül a „Deutsche See” nagykereskedelmi cég. A NORDSEE innentől fogva a vendéglátásra és kiskereskedelmi üzleteire koncentrál.

 

2001 - Szakemberképzés

A NORDSEE által kezdeményezett és megvalósított kiképzési ágazat, a rendszergasztronómiai szakemberképzés első végzősei sikerrel lezárják vizsgáikat.

 

2014 - A Márka stratégiai átalakítása

Nagyszabású piackutatás és belső elemzés alapján a NORDSEE elindítja a vállalat stratégiai átalakítását. A hangsúly az új márkára helyezkedik, amely a hagyomány, a természetesség és az innováció között helyezkedik el.

 

2016 - NORDSEE 120 éves

A NORDSEE 120 éve Németországban és Ausztriában és további országokban látja el az embereket friss halakkal és finom haltermékekkel. Mert ez a küldetésünk. Halak legyenek - természetesek és frissek.

 

A NORDSEE Snack Bár


A snack bár a NORDSEE legkisebb vendéglátóegysége, melyet leggyakrabban közlekedési csomópontokon, például vasúti főpályaudvarokon vagy repülőtereken talál. Az ablakos kiadó rendszerrel működő egységek rendszerint egy étterem részeként működnek, így a vendég akár helyben is elfogyaszthat valami gyorsan elkészülő finomságot. A snack bárokban egyaránt talál ízletes bagetteket, finom salátálat és rendkívül praktikus snack-boxokat különféle variációkban. Önnek csak azt kell eldöntenie, rögtön elfogyasztja a megvásárolt ízletes falatokat, vagy az otthona nyugalmában élvezi ki ételeink egyedülálló ízét.  

A frissesség fogalma

Friss ízek és tökéletes élvezet


 Ha a maximális élvezetről van szó, a NORDSEE nem ismer kompromisszumot. A NORDSEE több, mint száz év tapasztalatával a háta mögött széleskörű ismerettel rendelkezik a halak és a tenger gyümölcseinek témakörében, az első osztályú termék beszerzésétől az igényes gourmet-fogások elkészítéséig. Tudásunkba bele is kóstolhat! Ilyen értelemben ételeink élvezete egyfajta jó érzéssel párosul, hiszen Önt kizárólag kitűnő minőségű termékkel szolgáljuk ki. Természetesen minden meleg fogást és szendvicset a legújabb táplálkozástudományi eredmények alapján fejlesztettünk ki, hiszen számunkra a friss ötletek és a változatosság ugyanolyan fontosak. A NORDSEE-nál folyamatosan követjük az aktuális trendeket, és figyelünk vásárlóink igényeire is, hogy a halas ételek lenyűgöző választékával kényeztethessük a hozzánk betérőket. A NORDSEE kiáll a hal mint termék becsületes kezelése mellett, a céget elsősorban az a cél vezérli, hogy vásárlói elégedettek legyenek.

 

 

 

 

 

Webáruház készítés